, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σοκ! Αυτοκίνητο πάτησε εθελόντρια επειδή ήταν κλειστός ο δρόμος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, με παράσυρση εθελόντριας η οποία ενημέρωνε τους οδηγούς για τον εν εξελίξει 2ο Μαραθώνιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr, ένα ηλικιωμένος οδηγός δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των εθελοντών και τραυμάτισε μια γυναίκα εθελόντρια με το αυτοκίνητο του
Λόγω του Μαραθώνιου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Χανιά, πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί οπότε απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων.
Ωστόσο, ένας ηλικιωμένος οδηγός στο «Πανελλήνιο», ερχόμενος από την Νέα Χώρα,αγνόησε την απαγορευτική κορδέλα και άμεσα οι εθελόντριες προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, μια από τις εθελόντριες που επενέβη για να σταματήσει το αυτοκίνητο, παρά τις υποδείξεις τους, ο ηλικιωμένος οδηγός δεν σταματούσε και συνέχιζε την πορεία του ενώ οι δυο εθελόντριες είχαν μπει μπροστά από το όχημα, με σκοπό ο οδηγός να το ακινητοποιηση.
Ο ασυνείδητος οδηγός, όχι μόνο συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του, αλλά χτύπησε την μια από τις δύο κοπέλες που επενέβησαν, ρίχνοντας την στο οδόστρωμα και τραυματίζοντας την στην μέση και το χέρι.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο Χανίων.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.