, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Στ. Παππάς στην KARFITSA "Σε 10 μέρες πληρώνονται οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ"

του Βαγγέλη Στολάκη 
Σε δέκα ημέρες εκτιμά πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ τον μισθό Ιουλίου που τους οφείλει ο οργανισμός, o νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.Μιλώντας στη Karfitsa ο κ. Παππάς σχολιάζει ότι «στόχος μας είναι οι εργαζόμενοι να πληρώνονται κανονικά, 1η του μήνα. Αν δεν κατορθώσουμε να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες συγκοινωνίες γιατί οι εργαζόμενοι είναι εκείνοι που κινούν το νήμα. Αν δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι δεν θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες του ΟΑΣΘ».Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφτεί νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ των εργαζομένων και του Οργανισμού, κάτι που συζητήθηκε και στη σημερινή συνάντηση του κ. Παππά με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Θάνο Βούρδα στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση των δυο ανδρών εκτός των άλλων ζητημάτων συζητήθηκε και η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο της ανόδου του στην 82η ΔΕΘ. Για την επίσκεψη αυτή ο κ. Βούρδας συναντήθηκε και με την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. «Βέβαια θα έρθει στον ΟΑΣΘ ο πρωθυπουργός. Θα έρθει για να επιβεβαιώσει την βούληση της κυβέρνησης για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς στην Karfitsa.
Στο μεταξύ, αύριο ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών θα επισκεφτεί εργοτάξια του Οργανισμού προκειμένου να συζητήσει με εργαζόμενους. Σε σχετική ερώτηση της Karfitsa για την συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΣΘ την ερχόμενη Παρασκευή ο κ. Παππάς αρκέστηκε να δηλώσει πως θα συζητηθούν αρκετά και ενδιαφέροντα ζητήματα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.