, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Στο τριήμερο MONEY SHOW μιλά ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Ελλάδα και Ιταλία

Στις κοινές συνισταμένες, τις ομοιότητες, τις διαφορές και τις προοπτικές συνεργασίας των Δήμων στην Ελλάδα και την Ιταλία θα αναφερθεί ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, σε ομιλία του με τίτλο «Ελλάδα  – Ιταλία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» στη διάρκεια εκδήλωσης στο τριήμερο οικονομικό φόρουμ Money Show.
Την εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα-Ιταλία-Νότιος Ευρώπη: Κοινή προσέγγιση της κρίσης-Προοπτικές-Ανάπτυξη»διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων το Σάββατο 20 Μαΐου  2017, από 4.00 έως 6.00 το απόγευμα, στις αίθουσες Επίδαυρος Ι – ΙΙ στο Hyatt Regency Hotel Thessaloniki.
Στόχος είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος για την Ελλάδα, την Ιταλία και  τη Νότιο Ευρώπη, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινές εμπειρίες Ελλάδας και Ιταλίας, τα κοινά προβλήματα και την κοινή αγωνία για το Αύριο.
Θα μιλήσουν επίσης οι:

  • Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων
  • Θεόδωρος Παραστατίδης, Βουλευτής
  • Παύλος Νεράντζης, δημοσιογράφος, π. διευθυντής ΕΡΤ3, ανταποκριτής στην Ελλάδα της ιταλικής εφημερίδας Il Manifesto,
  • Χρήστος Σαραντόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Επίτιμος Πρόξενος Ιταλίας

Επιπλέον παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Αρβανιτίδης και Μάνος Κόνσολας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.