, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στρ. Καλαφάτης: Η Θεσσαλονίκη γνώρισε μια πρωτόγνωρη αδιαφορία από τη δημοτική αρχή

Μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου για το τι ακριβώς έγινε τις ημέρες του χιονιά με τις αλατιέρες(διαβάστε ΕΔΩ ) ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης , Σταύρος Καλαφάτης άσκησε δριμύτατη κριτική στον δήμαρχο.
« Έχουμε αποτυχία της διοίκησης Μπουτάρη να διαχειριστεί την κακοκαιρία. Και αποτυχία να διαχειριστεί την κατάσταση όταν πέρασε η κακοκαιρία. Η αποτυχία αυτή ήταν μία αποκάλυψη πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν σταματά να απογοητεύει Θεσσαλονικείς. Η Θεσσαλονίκη γνώρισε μια πρωτόγνωρη αδιαφορία από τη δημοτική αρχή. Δεν είναι ότι γνώρισε ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο. Ήταν μια τριπλή αποτυχία να αντιμετωπίσει σωστά μία προαναγγελθείσα κακοκαιρία, να διαχειριστεί σωστά τη κακοκαιρία όσο διαρκούσε, μια αποτυχία να διαχειριστεί την κατάσταση όταν πέρασε. Που ήταν η πιο αποκαλυπτική για το τι είναι η διοίκηση Μπουτάρη στο τέλος τέλος πρόκειται για μια διοίκηση εχθρό του πολίτη», είπε ο κ. Καλαφάτης
«Για τη διοίκηση Μπουτάρη φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από την ίδια. Δεν έχει και σήμερα το θάρρος να ζητήσει μια ξεκάθαρη συγγνώμη. Ο δήμαρχος δεν ζητά συγγνώμη γιατί δεν πονά, δεν λυπήθηκε βαθιά μέσα του για το τι έγινε. Είναι ένας απόμακρος Δήμαρχος, δεν είναι ένας από εμάς», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.