, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις σε Ημαθία, Κιλκίς και Πιερία για ηρωίνη, κοκαΐνη, κάνναβη και χάπια

σύλληψη

  • Συνελήφθη χθες (11-11-2016) το απόγευμα στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 57 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.
  • Συνελήφθη χθες (11-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.
  • Συνελήφθησαν χθες (11-11-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 40 ετών και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 47χρονου και του 37χρονου μικροποσότητα κάνναβης, την οποία είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 40χρονο, που εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
  • Συνελήφθη χθες (11-11-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει 4 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Συνελήφθη χθες (11-11-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία 19χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.