, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

  • Εντάλματα σύλληψης

Αναφορικά με τη σύλληψη δύο υπηκόων Ρουμανίας, για κλοπή και απόπειρα κλοπής στη Χαλκιδική, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι οι κατηγορούμενοι, συνελήφθησαν εκ νέου χθες, βάσει ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Καβάλας, που εκδόθηκαν σε βάρος τους, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

  • Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, μία 50χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα αφαίρεσε από διάφορα καταστήματα της περιοχής, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, συνολικής αξίας 90 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει ρούχα από ακόμη ένα κατάστημα με είδη ένδυσης, χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος της 50χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

  • Εξιχνίαση κλοπής

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος ενός 34χρονου υπηκόου Γεωργίας, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 9-6-2017 στις Σέρρες, παραβίασε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 57χρονου και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ.

  • Συλλήψεις για παράνομη κατοχή όπλων

Συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 49, 39 και 29 ετών, καθώς σε έρευνα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες καθώς και 55 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.