, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη για… ενδοοικογενειακή βία

Στην σύλληψη ατόμων που σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες αλλά και εγκληματίες προχώρησε η ελληνική αστυνομία ύστερα από ενδελεχής έρευνες.

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 7ου Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για Βαριά Σωματική Βλάβη και παράβαση του Νόμου περί Ενδοοικογενειακής Βίας, πράξεις που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη.Η επισταμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στον εντοπισμό 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος, μεταξύ άλλων ενέχεται σε υπόθεση αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος προ δεκαημέρου περίπου, πούλησε σε γυναίκα, ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από κατάστημα, ενώ απογευματινές ώρες χθες μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να πουλήσει ακόμη έναν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα και σε οικία του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός Η/Υ, δύο φορητές βιντεοκάμερες χειρός, τρεις φορητές συσκευές πλοηγού κ.α. των οποίων εξετάζεται το νόμιμο της κατοχής τους, καθώς επίσης δύο εταλλικά πτυσσόμενα μαχαίρια και ναρκωτικά δισκία.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας συνέλαβαν, απογευματινές ώρες χθες 32χρονο ημεδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους επτά γραμμαρίων και 26 ναρκωτικά δισκία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.