, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τέσσερις συλλήψεις στον Προμαχώνα για εισαγωγή λαθραίων

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για εισαγωγή και μεταφορά λαθραίων προϊόντων. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 59χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε δοχείο 30 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
Συνελήφθη επίσης, ένας 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 4 δοχεία που περιείχαν συνολικά 34 λίτρα πετρελαίου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 44χρονο ΄Ελληνα, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε, βρήκαν 22 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
Ένας ακόμη υπήκοος Βουλγαρίας, 23 ετών, συνελήφθη καθώς σε έλεγχο στο όχημά του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε δοχεία συνολικά 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.