, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι αλλάζει στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ από 1η Οκτωβρίου

Από 1η Οκτωβρίου 2017, το ίδιο κόστος θα έχουν τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ είτε τα προμηθευτεί κάποιος από τα περίπτερα είτε από τους αυτόματους πωλητές μέσα στα λεωφορεία. Η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να αλλάξει το λογισμικό, προκειμένου να διευκολυνθούν οι επιβάτες που προμηθεύονται εισιτήρια μέσα από τα λεωφορεία.
Όπως άλλωστε είχε τονίσει ο κ. Σπίρτζης, «Τέρμα στο 1,10 ευρώ και στην πρωτοτυπία το μηχάνημα να μη δίνει ρέστα» σημείωσε και εξήγησε ότι το κόστος αλλαγής των μηχανημάτων εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, είναι πολύ μεγάλο, και αφού θα γίνει στο προσεχές μέλλον διαγωνισμός για την ισχύ ηλεκτρονικού εισιτηρίου ενιαία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής τους.
«Έτσι για να αποκατασταθεί η αδικία τού να μη δίνονται ρέστα από τα μηχανήματα εντός του λεωφορείου, θα εκδίδονται πλέον μόνο συγκεκριμένα εισιτήρια των 50 λεπτών, του 1 ευρώ και των 2 ευρώ», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

#Tags: ΟΑΣΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.