, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι καιρό θα κάνει αύριο, του Αγίου Πνεύματος

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν σποραδικές βροχές και καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις μεσημεριανές ώρες, με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων ή μεμονωμένης καταιγίδας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς. meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.