, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τρελή» καταδίωξη λαθροδιακινητή από τα διόδια της Εγνατίας μέχρι τη Θεσσαλονίκη!

Σύλληψη ατόμου για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Σε όχημα που οδηγούσε εντοπίσθηκαν (4) αλλοδαποί.
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρωινές ώρες της 26-11-2016, έναν 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση, απείθεια, συμμορία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.
Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, έως την περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ο 21χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Εντός του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν (4) αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης, προέκυψε ότι, οι διακινούμενοι εισήλθαν από την Ελληνοτουρκική μεθόριο, ενώ κατέβαλαν για τη μεταφορά τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα, χρηματικό ποσό από (2.000) έως (2.500) ευρώ έκαστος.
Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς των αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΦΩΤΟ αρχείου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.