, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φίλος του Γ.Βακάκη αποκαλύπτει τον τελευταίο τους διάλογο πριν από το τροχαίο(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα καλός φίλος του Γιώργου Βακάκη, του νεαρού που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο ακόμα τρία άτομα βρήκαν τον θάνατο, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε την τελευταία τους συνομιλία.

«Όταν είδα το βίντεο ταρακουνήθηκα, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν τις τελευταίες στιγμές, σκεφτόμουν ότι μπορεί να ήμουν όντως ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Θυμήθηκα την τελευταία κουβέντα του, που μου είπε: “θα τα πούμε το βράδυ”» είπε ο φίλος του Γιώργου Βακάκη και πρόσθεσε:
«Εκείνο το πρωί ήταν εδώ, ήρθαν το μεσημέρι να πάρουν καφέ με το άλλο το παιδί. Πήραν τον καφέ και επειδή λέγαμε μήπως συναντηθούμε μετά, μου είπε ότι θα πεταχτεί στα Οινόφυτα στις αποθήκες και θα γύρναγε το βράδυ πίσω. Είχε ανάψει ένα λαμπάκι στο αμάξι και επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα εγώ του είπα ότι μπορούσα να τον βοηθήσω και μου είπε “θα πάω να κάνω τη δουλειά μου και θα γυρίσω το βράδυ να τα πούμε”, και δεν γύρισε. Στο δικό του αυτοκίνητο είχε ανάψει το λαμπάκι προφανώς για αυτό πήρε όποιο αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν διαθέσιμο και πήγε με αυτό να κάνει τη δουλειά του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.