, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χίος: 62χρονος πυροβόλησε με την καραμπίνα τη σύζυγό του

Ένας καυγάς μέσα στο αυτοκίνητο αρκούσε για να θέσει εκτός εαυτού έναν 62χρονο άνδρα από τη Χίο, ο οποίος πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τη 49χρονη σύζυγό του! Η καλή είδηση από το περιστατικό; Δεν κατάφερε να την πετύχει. Οπότε εκείνη γλίτωσε και ο 62χρονος συνελήφθη.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με τις πληροφορίες του astraparis.gr στην περιοχή του Κάμπου. Το ζευγάρι διαπληκτίσθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, η 49χρονη σύζυγος εξυβρίσθη και απειλήθηκε από τον σύζυγο, κατέβηκε να φύγει και ο 62χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση.
Ο δράστης μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Χίου. astraparis.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.