, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αλεξανδρούπολη: Φοιτητής Ιατρικής μαχαίρωσε δυο γυναίκες

Ως εξαιρετικά επικίνδυνος χαρακτηρίστηκε φοιτητής Ιατρικής που δε δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρι δυο γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό να τις ληστέψει. Ο 20χρονος δράστης, που φοιτά στη σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά και συνελήφθη.

Αρχικά είχε επιτεθεί το βράδυ της Τρίτης σε μια 54χρονη, η οποία περπατούσε ανυποψίαστη και είχε προσπαθήσει να τη ληστέψει με την απειλή του μαχαιριού. Εκείνη αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή, αφού πρώτα την τραυμάτισε ελαφρά. Αμέσως μετά, εισέβαλε σε ένα κατάστημα όπου ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού την 52χρονη υπάλληλο, την τραυμάτισε και αυτήν ελαφρά, άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Μετά τις καταγγελίες των δυο γυναικών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατόρθωσαν να ταυτοποιήσουν το νεαρό ληστή, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής και συνελήφθη.

Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.