, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτός ήταν ο μαφιόζος στόχος της βόμβας στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με το  δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε στο πάρκινγκ της Γλυφάδας ανήκει σε ένα αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία ο οποίος σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν είναι ο ίδιος ο σοβαρά τραυματίας από την έκρηξη ή αν είναι κάποιος συνεργάτης του.

Πάντως οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας που χειρουργείται με σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια έχει χαρακτηριστικά ανθρώπου αραβικής καταγωγής.

Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά μέσα ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M. ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και υπαρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές.

Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε.

Εχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015.

Οι αυστραλοί αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.