, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν διαρρήκτες που «άνοιξαν» τέσσερα καταστήματα

Συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 28 και 29 ετών τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Γιαννιτσά από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για πλήθος κλοπών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο συλληφθέντες, λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, γάντια και 2 κινητά τηλέφωνα.

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 28χρονος τα ξημερώματα της 8ης και 19ης Μαρτίου 2019 διέρρηξε 4 καταστήματα στα Γιαννιτσά αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ και μία ταμειακή μηχανή. Τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου 2019 επιχείρησε να διαρρήξει ακόμα ένα κατάστημα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 φυσίγγιο των 9 χιλιοστών, 1 κάλυκας φυσιγγίου των 7,62 χιλιοστών και 6 αβολίδωτα φυσίγγια των 9 χιλιοστών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.