, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήμος Χαλκηδόνος: Tελετή Αγιασμού των νέων εγκαταστάσεων του Τμήματος Τροχαίας

Παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της ΕλληνικήςΑστυνομίας κ. Αποστολόπουλου, του Γενικού Αστυνομικού ΔιευθυντήΘεσσαλονίκης κ. Δομζαρίδη, του Διοικητή του Τμήματος ΤροχαίαςΧαλκηδόνος κ. Αποστολίδη, του Υποδιοικητή κ. Σαρηκυριακίδη, του Διοικητήτου Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας κ. Πασχαλίδη, του Διοικητή τουΤμήματος Συνοριοφυλάκων Αγ. Αθανασίου κ. Βασιλειάδη, του Διοικητή του Συγκροτήματος Στρατηγικών Μεταφορών Χαλκηδόνας κ. Βοσνακίδη, των Αντιπεριφερειαρχών κας Μπισμπινά, κ. Γιουτίκα, κ. Παπά, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τσαλώνη, των Δημάρχων Δήμου Δέλτα κ.Φωτόπουλου και Πέλλας κ. Στάμκου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Κοσκινά, του Αντιπροέδρου κ. Μεντεσίδη, της Γεν. Γραμματέως κας Εξαδακτύλου, των Αντιδημάρχων του Δήμου μας κ. Μανάκη, κ. Μηντσιούδη, κ. Μωυσίδη, των Δημοτικών Συμβούλων κας Κιαχαγιά, κ. Δελλή, κ. Διαμαντόπουλου, κ. Χούλια, κ. Κούρα, κ.Μηντζιαρίδη, των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Χαλκηδόνας κ. Μητσάκη, Κουφαλίων κ. Παπαχρηστούδη, Μ.Μοναστηρίου κ. Μετλάρη,Προχώματος κ. Σαρημιχαηλίδη, Ελεούσας κ. Μπλούκου, Βαλτοχωρίου κ.Μίγκα, αλλά και πλήθους συνδημοτών μας, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμόςτων νέων εγκαταστάσεων του Τμήματος Τροχαίας.

 

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς, στη σύντομη ομιλία του,αναφέρθηκε στην ανάγκη μετεγκατάστασης του Τμήματος Τροχαίας η οποία προέκυψε λόγω της ίδρυσης του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας,ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για την ομόφωνη απόφασή του να παραχωρήσει το συγκεκριμένο κτίριο στην ΕΛ.ΑΣ., εξήρε το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας μας, υπό την επίβλεψη της οποίας πραγματοποιήθηκε η ανακαίνισή του, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απένειμε στους συνδομότες μας – δωρητές, οι οποίοι συνέδραμαν τα μέγιστα στην παράδοση του χώρου στην ΕΛ.ΑΣ. για τη λειτουργία του τμήματος Τροχαίας.

Τόνισε επίσης, πως βασικό μέλημα της Διοίκησης του Δήμου μας αποτελούντα θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας, για την εγκαθίδρυση των οποίων ο Δήμος μας αγωνίζεται καθημερινά, ενώ προανήγγειλε τα εγκαίνια του Τμήματος Ασφάλειας στη Χαλκηδόνα το επόμενο χρονικό διάστημα,ζητώντας μάλιστα από τον Γενικό Επιθεωρητή και τον Αστυνομικό Διευθυντή την περαιτέρω ενίσχυσή του.Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας, ο Αγιασμός των εσωτερικών χώρων και η ξενάγηση από τον Διοικητή της Τροχαίας κ.Αποστολίδη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.