, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διοίκηση δήμου για Καλαφάτη: "Ούτε το κόμμα του ποντάρει σε αυτόν…"

Μια επιθετική ανακοίνωση κατά της παράταξης του Σταύρου καλαφάτη “Εντάξει” αλλά και προσωπικά εναντίον του επικεφαλής της και βουλευτή της ΝΔ εξέδωσε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.
Αναφέρει μεταξύ άλλων: 
Σε πολιτικούς και γλωσσικούς ακροβατισμούς επιδίδεται, σε σχετική ανακοίνωση, η παράταξη των «Εντάξει» και ο επικεφαλής της, κ. Καλαφάτης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εσωκομματική κριτική και απαξίωση που υφίσταται από την τοπική ΝΔ αλλά και να συγκαλύψει την ένδειά του σε θέσεις και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της Θεσσαλονίκης.
Έτσι, παραλληλίζει τους κακόηχους όρους «μνημόνιο» και «δανεισμός» με το επωφελές σύμφωνο συνεργασίας που σχεδιάζει να συνάψει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την Παγκόσμια Τράπεζα (που δεν περιλαμβάνει κανέναν δανεισμό) ταυτίζοντας και πάλι, αυτός, ο κομματικός βουλευτής και τομεάρχης της Ν.Δ., την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική «Πρωτοβουλία» με πολιτικό κόμμα.
Δεν τολμάει, βέβαια, να αρνηθεί τη χρησιμότητα της συνεργασίας με την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλους διεθνείς οργανισμούς, με τους οποίους συνεργάζεται επιτυχώς η Διοίκηση του Δήμου, αλλά καταφεύγει σε φτηνά πολιτικά «τρικ» και δηλώνει τεχνηέντως ότι αυτός θα τα κατάφερνε καλύτερα «υπό προϋποθέσεις».
Η μόνη προϋπόθεση να τα «καταφέρει καλύτερα» ο κ. Καλαφάτης είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του Δημάρχου. Ενδεχόμενο, στο οποίο δεν ποντάρει ούτε το κόμμα του.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.