, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο κοκαΐνης (ΦΩΤΟ)

Εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.
Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 46, 32 και 29 ετών και ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν σε περιοχή των Σερρών οι παραπάνω υπήκοοι Βουλγαρίας, να κινούνται διαδοχικά με δύο αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν, βρέθηκε κρυμμένο σε ειδική κρύπτη του ενός αυτοκινήτου ένα δέμα κοκαΐνης βάρους 1.570 γραμμαρίων, που εισήγαγαν νωρίτερα από τη Βουλγαρία με σκοπό την εμπορία της.

Ακολούθως σε περιοχή της Θεσσαλονίκης συνελήφθη και ο 47χρονος συνεργός τους, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε μεσολαβήσει για την εισαγωγή και τη διάθεση της κοκαΐνης.
Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς και συνολικό χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.