, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η μόδα στις λαμπάδες ζητά να “ανάψεις”… σουβλάκι και μπύρα (ΦΩΤΟ)

Της Νικολέτας Ξανθοπούλου

Συνεχίζεται και φέτος η τάση που θέλει στην Ανάσταση να κρατούν οι πιστοί κάτι οπτικά φαγώσιμο και η αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει μεταμορφωθεί ανάλογα.

Πρόκειται για λαμπάδες περίεργες και αστείες που προσελκύουν μικρούς και μεγάλους. Η συγκεκριμένη ιδέα ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και κάθε Πάσχα εξελίσσεται, δημιουργώντας νέα, πιο ιδιαίτερα σχέδια.Την τιμητική τους έχουν τα φαγητά, όπως σουβλάκια, γύρος, παγωτά, σοκολάτες, ποπ-κορν και άλλα πολλά έξυπνα σχέδια.

Βέβαια, από την αγορά της πόλης μας δεν θα μπορούσε να λείπει μια λαμπάδα freddo espresso, ενώ για τους λάτρεις του αλκοόλ και της τεχνολογίας υπάρχει η επιλογή λαμπάδας σε σχήμα ποτού ή μπύρας αλλά και κινητού τηλεφώνου. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη καταστήματος με πασχαλινές λαμπάδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αλέξης Γεράκης “οι συγκεκριμένες λαμπάδες έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με λιγότερους κωδικούς και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, γι’ αυτό κάθε χρόνο γίνονται και περισσότερες”. Όσον αφορά στις ηλικίες των καταναλωτών ο ίδιος σχολιάζει “τις επιλέγουν χιουμοριστικά συνήθως ηλικίες μεγαλύτερες των 25 ετών για δώρα σε φίλους αλλά και για τους ίδιους”. Μάλιστα οι κωδικοί με τη μεγαλύτερη απήχηση είναι τα ποτά, οι μπύρες, ο γύρος και τα σουβλάκια, που υπάρχουν όλη τη χρονιά στο κατάστημα, αφού ο κόσμος τα ζητά και εκτός της περιόδου του Πάσχα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.