, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ικαρία: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ

Βγήκε το τελικό πόρισμα σχετικά με τον θάνατο της άτυχης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία. Συγκεκριμένα η άτυχη γυναίκα έπεσε στο κενό μαζί με το μεγάλο βράχο που βρέθηκε πάνω της.
Ο βράχος την ώρα που έκανε ορειβασία αποκολλήθηκε και την παρέσυρε στο κενό και στην συνέχεια την καταπλάκωσε. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη ο θάνατος προήλθε από την καταπλάκωσή της από τον πέτρινο όγκο. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κατά 98% δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Το 2% της επιφύλαξης αφορά στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν μετά τη νεκροτομή, δηλαδή την περίπτωση δηλητηρίασης. Από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχαν ίχνη πάλης της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού με άλλο άτομο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας κ. Καρακούκης
Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το δημοσίευμα της Daily Mail η οποία γράφει την αντίδραση του συντρόφου της άτυχης γυναίκας. Η εφημερίδα παραθέται την μαρτυρία ενός εθελοντή ο οποίος πήρε μέρος στις προσπάθειες να βρεθεί η Νάταλι. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο εθελοντής «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου(…) Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ηταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.