, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κέρκυρα: Συνελήφθη αστυνομικός για… ξυλοδαρμό κατοίκου της Λευκίμμης

Ένας αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση… για ξυλοδαρμό που υπέβαλε κάτοικος της περιοχής των Σπαρτερών.
Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο μηνυτής, το περιστατικό συνέβη αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ, στη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λευκίμμης. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, στη διάρκεια αυτής της διαμαρτυρίας, ο αστυνομικός πλησίασε τον μηνυτή και το επιτέθηκε απρόκλητα, προκαλώντας του επιδερμικά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Ο άντρας που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και μετά έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση κατά του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Η υπόθεση διερευνάται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, που έχει διατάξει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Επίσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση σωματικών βλαβών, τόσο για τον μηνυτή, όσο και για τον αστυνομικό.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μεμονωμένο συμβάν και δεν υπήρξε εμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων με τους κατοίκους της Λευκίμμης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.