, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Καραμανλής, τα «πηγαδάκια», οι selfies και η… «γαλάζια» κοσμοσυρροή

Των Βαγγέλη Στολάκη- Α. Τασούλα

Φωτό: Σάββας Αυγητίδης

Από σημερινά κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» ηγετικής ομάδας μέχρι… τους απλούς πολιτευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Όλοι το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκαν στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» προκειμένου να δουν από κοντά και να… φωτογραφηθούν με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας και πρώην αρχηγό της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης πλέον έδωσε το παρών σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με αφορμή την παρουσίαση της Αγγλικής έκδοσης του Συλλόγικού τόμου «Η ελληνική ολιτική οικονομία 2000-2015».

Στις πρώτες σειρές βρέθηκαν κορυφαία στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Ελλάδα. Παναγιώτης Κοκκόρης, Αδαμ Ρεγκούζας, Γιάννης Ιωαννίδης, Βίκυ Ευταξά, Γιώργος Καρασμάνης, Νίκος Βαλεργάκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Ευάγγελος Αντώναρος, Απόστολος Τζιτζικώστας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Μαρία Σπυράκη, Κώστας Γκιουλέκας.

Παρών και ο σημερινός γραμματέας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Μητσοτάκη, κ. Νέζης.

Ο κ. Καραμανλής έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα. Ευδιάθετος και… χαλαρός χαιρέτισε το πλήθος που στο πέρασμά του… χειροκροτούσε, φώναζε συνθήματα και αναζητούσε μια… selfie μαζί του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι φορέων της πόλης, όπως και η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Από «γαλάζια» στελέχη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» παραβρέθηκαν οι: Στράτος Σιμόπουλός, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Μελίνα Δερμεντζοπούλου, Βίκυ Νάκου, Δάνης Τζαμτζής, Γεωργία Μπατσαρά κ.α.

Παρόντες και νυν και πρώην δήμαρχοι όπως οι: Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Μίμης Φωτόπουλος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:








Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.