, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λάρισα: Συλλαλητήριο από αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας αύριο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συλλαλητήριο οργανώνουν αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας στο κέντρο της Λάρισας αύριο, Παρασκευή, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν πάρει. Σήμερα, νέα τρακτέρ έφθασαν στο μπλόκο από περιοχές της Θεσσαλίας, ενώ αναμένονται και άλλα, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας-μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων θα καθοριστούν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ενώ, αναφερόμενος στην πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, για διάλογο, είπε ότι είναι «προσχηματική».

«Μας είπε πως ικανοποίησε τα αιτήματά μας στις 14 Δεκεμβρίου και πως εμείς αλλάξαμε τα αιτήματά μας τώρα, υπονοώντας ότι κάνουμε αντιπολιτευτική κίνηση. Τα αιτήματά μας είναι, όμως, ακριβώς τα ίδια και επειδή δεν μας τα ικανοποίησε γι’ αυτό είμαστε στον δρόμο. Συνεπώς, δεν έχει νόημα να πάμε σε έναν τέτοιο διάλογο, απλά για να λέμε ότι έγινε διάλογος. Αν έχουν λύσεις, μπορούν να τις ανακοινώσουν και να συζητήσουμε» ανέφερε ο κ. Μαρούδας.

Να σημειωθεί πως οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας έχουν αποκλείσει για τετάρτη ημέρα την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

#Tags: Λάρισα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.