, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να δεις την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με άλλο μάτι!

Θα έχεις ακούσει πολλά για τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε διάφορες συζητήσεις με γνωστούς, όμως τελικά τι είναι αλήθεια;
Πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κοιτάξουν για μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, επειδή κάποτε κάποιος τους είπε πως είναι πολύ ακριβή.
Για να μην πιστεύεις σε αστικούς μύθους δες μερικά facts γιατί αξίζει να κάνεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου:

  • Γιατί δεν είναι και τόσο ακριβή

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχεις ακούσει τόσα χρόνια. Το κόστος της καθορίζεται από εσένα με βάση τα ποσοστά της απαλλαγής που θα θέσεις. Επιπλέον στην αγορά σήμερα έχεις τη δυνατότητα να βρεις πολλές ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες προωθούν οικονομικά πακέτα μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου.

  • Γιατί δεν θα μπορείς να την κάνεις πάντα

Οι περισσότερες εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα απόκτησης μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου για οχήματα που δεν έχουν ξεπεράσει την 10ετία. Μάλιστα κάποιες εταιρείες έχουν αυστηρότερες πολιτικές και ορίζουν ως μέγιστη παλαιότητα τα 8 έτη. Αυτό σημαίνει πως αν το όχημα σου συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτό το διάστημα, τότε θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά να ξεκινήσεις να επενδύεις τον εναπομείναντα χρόνο σε μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

  • Γιατί είναι ότι καλύτερο για το νέο σου αυτοκίνητο

Εάν πήρες νέο όχημα τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου . Με αυτό τον τρόπο είσαι σίγουρος πως το νέο σου απόκτημα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει και εσύ ξέρεις πως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς σε περίπτωση ατυχήματος για το κόστος της αποζημίωσης.

  • Γιατί είναι ιδανική για τους νέους οδηγούς

Εάν είσαι νέος οδηγός ή μοιράζεσαι το όχημα σου με έναν, τότε η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου θα σου αποβάλει το άγχος για κάθε πιθανή ζημιά που μπορεί να γίνει. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το τι μπορεί να συμβεί στο όχημα, καθώς έχεις ένα από τα καλύτερα συμβόλαια.

  • Γιατί συμφέρει και μάλιστα πολύ

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το μόνο ασφαλιστικό προϊόν που καλύπτει τις ζημιές που προξένησε ο ίδιος ο οδηγός. Αυτό σημαίνει πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να σώσει πολλά χρήματα ακόμα και σε ένα τρακάρισμα για το οποίο ευθύνεσαι εσύ. Έτσι βλέποντας σε βάθος χρόνου και υπολογίζοντας τις πιθανότητες θα δεις πως τελικά η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου πρόκειται για κάτι που συμφέρει πραγματικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.