, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών-Καμμένα και σπασμένα αυτοκίνητα στα πανεπιστήμια (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Της Νικολέτας Ξανθοπούλου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η παμβαλκανική πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από 2000 αντιεξουσιαστές και μέλη των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς συγκεντρώθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Καμάρα και από εκεί ξεκίνησαν πορεία στους δρόμους του κέντρου. Συγκεκριμένα η πορεία τους είχε ως κατεύθυνση τις οδούς Εγνατία, Ίωνος Δραγούμη, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, στη συνέχεια κινήθηκαν στη λεωφόρο Νίκης και μέσω των οδών Νικολάου Γερμανού και Αγγελάκη κατέληξαν στην πλατεία Καμάρας, εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Εκτεταμένα τα επεισόδια κυρίως στην περιοχή των Πανεπιστημίων στην οδό Εθνικής Αμύνης. Οι αντιεξουσιαστές πετούσαν μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με δακρυγόνα. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική μέχρι και πριν από λίγο. 

Καμμένα και σπασμένα αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Εθνικής Αμύνης με τους εργαζομένους του Δήμου να προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο από τα καμμένα αντικείμενα, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία κυρίως στην Εθνικής Αμύνης και πάνω από την Εγνατία.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.