, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ορεστιάδα: Τετραεθνές κύκλωμα μετέφερε 72 κιλά χασίς

Τετραεθνές κύκλωμα δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς από την Αλβανία στην Τουρκία, μέσω της χώρας μας και του ποταμού Έβρου. Κατασχέθηκαν 31 συσκευασίες με χασίς βάρους 72 κιλών.
Αστυνομικοί της ασφάλειας Ορεστιάδας, ύστερα από παρακολούθηση, συνέλαβαν στην πόλη αρχικά έναν 34χρονο Έλληνα και έναν 24χρονο Αλβανό. Και οι δύο επέβαιναν σε αυτοκίνητο, όπου είχαν αποθηκευτεί τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα είχαν εισάγει από την Αλβανία στην Ελλάδα με τη βοήθεια ακόμη ενός 22χρονου Έλληνα που διαφεύγει, με σκοπό να τα μεταφέρουν ως τα σύνορα για να εξαχθούν παράνομα στην Τουρκία από συνεργούς τους.
Σε συνεργασία με αστυνομικούς του διαβατηριακού ελέγχου στις Καστανιές Έβρου, ακινητοποιήθηκαν ένας 46χρονος Τούρκος και ένας 33χρονος Σκοπιανός, οι οποίοι σχεδίαζαν να φύγουν στην Τουρκία πριν συλληφθούν. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, αυτοί ήταν προγραμματισμένο να παραλάβουν τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρουν στη γειτονική χώρα.
K.K.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.