, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο δήμαρχος που έκανε μαθήματα… kick boxing!

Μαθήματα αυτοάμυνας που πραγματοποιεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο  Πανοράματος ο γνωστός προπονητής πυγμαχίας και κικ-μπόξιγκ Βαλεντίνος Παπαλάμπρος, παρακολούθησαν ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, Σωκράτης Δωρής, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ Γιάννης Καρτάλης, αλλά και η δημοτική σύμβουλος Σοφία Σαουρίδου.
Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τον κ. Παπαλάμπρο για τα μαθήματα που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «αντι-μπουλιγκ» του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και απευθύνονται κυρίως σε μαθητές της πρωτοβάθμιας (συμμετέχουν παιδιά από την Α Δημοτικού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε ενδιαφερόμενους ενήλικες. Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών αθλητών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Βαλεντίνο Παπαλάμπρο, προπονητή πολεμικών τεχνών για την προσφορά του να διδάξει στα παιδιά μας μαθήματα αυτοάμυνας. Όπως με διαβεβαίωσε ο προπονητής μας στόχος του προγράμματος εκτός από την άθληση είναι τα παιδιά που συχνά γίνονται θύματα «μπούλιγκ» στο σχολείο τους, να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Να είναι θαρραλέα χωρίς να γίνουν επιθετικά» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης.
Από τη μεριά του ο κ. Παπαλάμπρος σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να στηρίξω τον δήμο μου και τις προσπάθειες του δημάρχου μας στο πλαίσιο του μαζικού αθλητισμού, αλλά και του προγράμματος «αντι-μπουλιγκ».  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, να τα στηρίξουμε για να αποτινάξουν τους φόβους τους και να γίνουν οι αυριανοί μαχητές της ζωής».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.