, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πολύχρωμα λουλούδια και μυρωδιές γεμίζει απο σήμερα ο Εύοσμος!

Πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας περιλαμβάνει η «Ανθοέκθεση 2017», που για 22η χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης από σήμερα έως τις 30 Απριλίου, πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου (Γοργοποτάμου με Ολυμπιάδος γωνία).
Τα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Απριλίου με την εναρκτήρια πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ και κατά τη διάρκειά της οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς.
Σημειώνεται πως οι ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10 π.μ.– 10 μ.μ.
“Η ανθοέκθεση αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους θεσμούς με τους οποίους ο δήμος μας υποδέχεται την άνοιξη. Καλούμε  τους κατοίκους του δήμου μας να επισκεφτούν τη φετινή ανθοέκθεση να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
“Καλωσορίζουμε την άνοιξη και γιορτάζουμε την ανθοφορία της φύσης και φέτος μέσα από την ετήσια ανθοέκθεση του δήμου μας, διοργανώνοντας στο πλαίσιο της παράλληλες δραστηριότητες και επισκέψεις σχολείων με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών μας” τόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Βασίλης Τσακαλίδης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.