, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ- Με ποιους συναντήθηκε

Σειρά επαφών είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της απόδοσης των εκτάσεων της Νέας Παραλίας που δεν έχουν περάσει στα “χέρια” του δήμου Θεσσαλονίκης. «Ο χώρος από το άγαλμα του Βότση έως το άγαλμα του Καραμανλή δεν ανήκει στον δήμο», είπε ο κ. Μπουτάρης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο κ. Ξενόφος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Απόστολο Αντωνούδη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την εταιρία. Παράλληλα, εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι η εξέλιξη της Εγνατίας Οδού θα επιφέρει οφέλη στις τοπικές κοινωνίες και τις περιοχές που διασχίζει.
Ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ είχε επαφές και με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, με τον οποίο έγινε λόγος για την αναγκαιότητα του έργου της Εγνατίας Οδού, αλλά και για μια δίκαιη πολιτική των διοδίων.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.