, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον ανακριτή σήμερα ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα στην μικρή Αλεξία

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα, την Κυριακή του Πάσχα, στη Θήβα.
Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στην Αθήνα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για σήμερα, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ο 54χρονος, που έριχνε «μπαλωθιές» στο χωριό Λεοντάρι γιορτάζοντας με τους φίλους του, παραδέχθηκε τους πυροβολισμούς αλλά και ότι έστειλε το όπλο του στην Αθήνα με συγγενείς του καθώς φοβήθηκε μην βρεθεί κατά τις έρευνες των αρχών ότι από αυτό έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο άντρας ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας.
Την ίδια ώρα, στιγμές αγωνίας περνά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Θεσπιές, ανήμερα του Πάσχα.
Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι ακόμη η μικρή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο. Η 8χρονη παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.