, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στον Μιχάλη Γεράνη το φλουρί μετά από 20 χρόνια

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Την Κυριακή 14/1 πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα  η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Ασβεστοχωρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις έξι και μισή το απόγευμα, με την αίθουσα της Φιλόπτωχου να γεμίζει ασφυκτικά από μέλη της Αδελφότητας, όπου για ακόμη έναν χρόνο τίμησαν τις προσπάθειες, τις δράσεις και την συνολική πορεία του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Βροντερό παρών και από τις αρχές του τόπου

Ιδιαίτερη εντύπωση σε συνδυασμό με θετικά σχόλια, προκάλεσε και το γεγονός πως αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη της Δημοτικής αρχής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο κ. Μιχάλης Γεράνης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη αλλά και Πρόεδρος του Φ.Ο.Δ.Σ.Α συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Νίκο Χατζηαντωνίου, καθώς και από τους Δημοτικούς- Τοπικούς Συμβούλους κ. Πάρη Τσογκαρλίδη, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Μπουτσιβάρη Χρήστο, Nτίτσιο Ιωάννη, Σίμο Τάνη και Σιββά-Κυριαζή Μαρία.

 Η κ. Ανατολή Κωνσταντινίδου μαζί με τον Πατήρ Βασίλειο και τον Πατήρ Ηλία από την ενορία του Ασβεστοχωρίου.
«Το δώρο»
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Μιχάλης Γεράνης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και Πρόεδρος του Φ.Ο.Δ.Σ.Α ο οποίος έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος και έκπληκτος. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1998 όπου  ο κ. Γεράνης δίνει το παρόν στην ετήσια κοπή πίτας, μόλις φέτος «στάθηκε τυχερός»,γεγονός μάλιστα που δεν πέρασε απαρατήρητο από  τα μέλη της αδελφότητας.
Η «Καρφίτσα» ήταν εκεί και φυσικά «άκουσε και έμαθε» πως ο κ. Γεράνης αφού ευχαρίστησε δημοσίως όλα τα μέλη της αδελφότητας και τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τον νέο χρόνο,δεσμεύθηκε να προσφέρει υπέρ των σκοπών και των φιλανθρωπικών δράσεων της Φιλόπτωχου Κυριών Ασβεστοχωρίου ένα δώρο το οποίο θα βοηθήσει αλλά και θα εξυπηρετήσει το δύσκολο αλλά και συνάμα πολύ σημαντικό έργο που γίνεται εκ μέρους της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Ασβεστοχωρίου.
 Αναμένουμε να μάθουμε το δώρο λοιπόν….

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.