, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα σύλλογοι και πολίτες, που δραστηριοποιούνται εντός του Πάρκου Καρατάσιου, στο δήμο Παύλου Μελά.

Η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στην είσοδο του Καρατάσιου. Η κινητοποίηση αυτή γίνεται με αφορμή τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του δημάρχου του δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, και του πρώην δημάρχου, Διαμαντή Παπαδόπουλου, για κατάληψη δημόσιου χώρου (λόγω των δράσεων που πραγματοποιούνται από τους πολίτες στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου). (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» Γιώργος Λίλτσης, πρότεινε η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μελά να πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου ως απάντηση στη δίωξη για κατάληψη δημοσίου χώρου που ασκήθηκε σε βάρος του νυν και του πρώην δημάρχου της περιοχής μετά από την αναφορά που κατέθεσε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.