, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζονται οι εντατικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή του ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι εντατικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των μορφών παραβατικότητας που παρατηρούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ενεργούν καθημερινά ελέγχους καθώς και προσαγωγές και συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συναφείς υποθέσεις.
Ενδεικτικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου 2018, συνελήφθησαν στην περιοχή (32) άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και σχηματίσθηκαν (27) συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι (4) σε βαθμό κακουργήματος.
Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα από 8 έως 12 Νοεμβρίου 2018, συνελήφθησαν άλλα (17) άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και σχηματίσθηκαν άλλες (16) συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι (2) σε βαθμό κακουργήματος.
Επιπλέον, την 12 Νοεμβρίου 2018 προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, που διαπράχθηκε την 9 Νοεμβρίου 2018 σε βάρος ημεδαπής κατά τον χρόνο ανάληψης χρημάτων από το ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ.
Όσον αφορά παρόμοια υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού την 12:30 ώρα της 8 Νοεμβρίου 2018 στο ίδιο ΑΤΜ, σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας από τον παθόντα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.  
Οι δράσεις αυτές, που εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

#Tags: ΑΠΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.