, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σύνδεση όλων των Εγκαταστάσεων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας με το δίκτυο διανομής Φυσικού Αερίου

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις σύνδεσης για την τροφοδότηση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας(ΑΤΑ) με φυσικό αέριο, στο πλαίσιο της συνάντησης του Διοικητή Μοίρας Α.Τ.Α., Αντισμήναρχο κ. Γεώργιο Τζίκα και του Υποσμηναγού, κ. Ευάγγελου Γελαδάρη με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και την Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου Θεσσαλίας, κα Ευθυμία Καλογήρου.
Ο Γενικός Διευθυντής εξήρε τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη μετάβαση στο φυσικό αέριο, ένα φιλικό προς το περιβάλλον ενεργειακό καύσιμο, που μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και την εκπομπή ρυπογόνων ουσιών. Ταυτόχρονα, όπως επεσήμανε ο κ. Μπακούρας, η χρήση του φυσικού αερίου δίνει τη δυνατότητα για ορθότερη οικονομική διαχείριση, έλεγχο των δαπανών, εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας.
Ο Αντισμήναρχος  κ. Τζίκας, αναγνωρίζοντας την εξαίρετη συνεργασία με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, συνεχάρη το προσωπικό της για τις έως τώρα υπηρεσίες και  δήλωσε ευχαριστημένος για την ένταξη των εγκαταστάσεων του Αρχηγείου στο δίκτυο διανομής. Πρόσθεσε  ακόμη ότι ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει για την κατασκευή των εσωτερικών εγκαταστάσεων των 4 πρώτων κτιρίων και θα ενεργοποιηθούν πριν την έναρξη της επόμενης χειμερινής περιόδου.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.