, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

24ωρους αποκλεισμούς προγραμματίζουν οι αγρότες!

Διόδια-Μαλγάρων-μπλόκο-αγροτών
ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – http://e-photopress.blogspot.gr/
«Ασφυξία» αναμένεται να προκληθεί στο οδικό δίκτυο του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς οι αγρότες έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να προχωρήσουν σε 24ωρους αποκλεισμούς της κυκλοφορίας στα μπλόκα.
Στην Πιερία προγραμματίζεται 24ωρος αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ στο νότιο κόμβο της Κατερίνης, ενώ στις Σέρρες αναμένεται να κλείσει και η Παλιά Εθνική Οδός στο ύψος των Νέων Κερδυλλίων από τις 12 σήμερα το μεσημέρι έως τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι τελωνειακοί σταθμοί του Κιλκίς αναμένεται να κλείσουν 13:00‐15:00 και 20:00‐22:00 στους Ευζώνους και από τις 12 το μεσημέρι και για 24 ώρες στη Δοϊράνη.
Στη Χαλκιδική ο κόμβος των Νέων Μουδανιών έχει προγραμματιστεί να κλείσει σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.
Στην Ημαθία ο κόμβος της Κουλούρας στην Εγνατία Οδό θα κλείσει για μία ώρα το πρωί και μία ώρα το απόγευμα, ενώ ο κόμβος Νησελίου παραμένει κλειστός στο ρεύμα προς Βέροια. Ο τελωνειακός σταθμός του Προμαχώνα παραμένει κλειστός για τα Ι.Χ. φορτηγά τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο από τη χώρα.
Εντωμεταξύ, για τις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση δύο λεωφορείων, αλλά και ΙΧ, από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη. Η κινητοποίηση διοργανώνεται από άτομα του αναρχικού και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας ενάντια στην Ευρώπη‐φρούριο, αλλά και της πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στο φράχτη της Ειδομένης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.