, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

60χρονος καλλιεργούσε… "χωράφι" κάνναβης! (ΦΩΤΟ)

κανναβη
Σε χωριό της Ημαθίας και μάλιστα σε δυσπρόσιτη δασική έκταση ένας 60χρονος καλλιεργούσε τον «μπαχτσέ» του με τα δενδρύλλια κάνναβης!
Συγκεκριμένα, ο ίδιος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 60χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε δύσβατη δασική περιοχή φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που καλλιεργούσε ο 60χρονος και συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 εκατοστά έως 1 μέτρου.
Επίσης στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πλαστικά δοχεία ποτίσματος, 3 πλαστικές σακούλες με λίπασμα και 1 σκαπτικό εργαλείο, τα οποία χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ακόμα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 130 εκατοστών, ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Καλλιέργεια κάνναβης Βέροια 1
Καλλιέργεια κάνναβης Βέροια 2
Καλλιέργεια κάνναβης Βέροια 3