, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

68χρονος φωτογράφιζε γυμνά παιδιά σε κολυμβητήριο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγήθηκε πριν από λίγο ένας 68χρονος συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να φωτογραφίζει ανήλικους και ανήλικες τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα μέσα στα αποδυτήρια κολυμβητηρίου!
Οι γονείς των αθλητών οι οποίοι παρακολουθούσαν στις κερκίδες του Αθλητικού Κέντρου της Λάρισας την ημερίδα που βρισκόταν σε εξέλιξη, είδαν την ύποπτη συμπεριφορά ηλικιωμένου και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στη φωτογραφική μηχανή που είχε μαζί του, βρήκαν αποθηκευμένες περισσότερες από 200 φωτογραφίες με αθλητές και αθλήτριες, κάποιοι από τους οποίους ήταν γυμνοί!
Ο 68χρονος συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δεκάδες DVD, τα οποία απέστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν περιέχουν πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.

#Tags: Λάρισα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.