, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άγνωστοι μπήκαν στο στούντιο και μαχαίρωσαν Έλληνα δημοσιογράφο!

matwmeno-maxairi
Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας συνέβη την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ok Radio» της Λάρισας, όπου ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλογιάννης, δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους την ώρα που έκανε εκπομπή. Οι δράστες εισέβαλαν στο στούντιο, μαχαίρωσαν το θύμα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Ο -ευτυχώς ελαφρά- τραυματισμένος δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και δράστες διαπληκτίστηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο ιδιοκτήτης του, Παναγιώτης Κιούσης, τόνισε σχετικά: «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το βίαιο περιστατικό, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ήδη η αστυνομία και ο εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έχει συμβεί».

#Tags: Λάρισα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.