, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άγριο τρολάρισμα στη Θεανώ με τούρτα… ανεργίας απο τη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Θεανώ Φωτίου

Με έναν πρωτότυπο τρόπο είχε γιορτάσει πρόσφατα τα γενέθλιά της η Θεανώ Φωτίου, με μια τούρτα από την κάρτα αλληλεγγύης. Με αφορμή αυτό, εργαζόμενοι στα προγράμματα Κοινωνικών Δομών Αμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, του δήμου Νεάπολης Συκεών έκαναν γενέθλια με τούρτα με την κάρτα ανεργίας.
«Την προηγούμενη εβδομάδα η κ. Θεανώ Φωτίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια τούρτα με την Κάρτα Αλληλεγγύης επιδεικνύοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Εμείς ως εργαζόμενοι στα προγράμματα των »Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» γιορτάσαμε τα γενέθλια δύο συνάδελφων με μια τούρτα με την Κάρτα Ανεργίας. Κερνάμε την συγκεκριμένη τούρτα σε όλους τους υπευθύνους του Υπουργείου που από 1/7 μας στέλνουν στον ΟΑΕΔ κλείνοντας τα Κοινωνικά Συσσίτια, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία τα Κοινωνικά Φαρμακεία, τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους, τις Τράπεζες Χρόνου και τα Γραφεία Διαμεσολάβησης και αφήνουν 118.000 άπορους συμπολίτες μας χωρίς φαγητό και φάρμακα. Η μια τούρτα είναι γλυκιά, η δική μας όμως είναι πικρή, και δεν ξέρουμε αν θα την δεχτεί…», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.
fotiou1
 paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.