, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγρότες εναντίον… αγροτών! "Παλιά μυαλά κάνουν κουμάντο…"

Bogiatzis
“Μια μεγάλη συγγνώμη για τη συμπεριφορά μας και για τον τρόπο διαμαρτυρίας μας. Η προτροπή της πανελλήνιας ένωσης νέων αγροτών στους αγρότες ήταν να διαμαρτυρηθούμε έτσι ώστε να μην στρέψουμε τον κόσμο εναντίον μας. Είπαμε να μοιράσουμε προϊόντα σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν, όμως δεν αποφασίζουμε μόνοι μας οι νέοι αγρότες. Παλιά μυαλά κάνουν κουμάντο», είπε στον Alpha 989 ο Στέλιος Βογιατζής, γγ της πανελλήνιας ένωσης νέων αγροτών.
«Δυστυχώς βλέπουμε μία κυβέρνηση που λέει ότι οι αγρότες είναι κλέφτες. Δυστυχώς δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Λυπάμαι που τέτοιοι άνθρωποι μας κυβερνάνε. Ο αγροτικός κόσμος πληρώνει το μάρμαρο της κοινωνίας. Ακούμε παράπονα από ανθρώπους, συμπολίτες μας. Πίσω από το ασφαλιστικό των αγροτών, κρύβεται το ασφαλιστικό όλης της κοινωνίας. Θέλουν να επιβάλουν ένα νέο φορολογικό πίσω από το ασφαλιστικό. Ένας αγρότης από τα 17.000 πραγματικό εισόδημα πληρώνει 7.500 εισφορές που σε βάθος τριετίας θα γίνουν 14.500 ευρώ. Την επόμενη χρονιά δεν θα μείνουν χρήματα στον αγρότη για να σπείρει. Είμαστε με όλη την κοινωνία, προσπαθούν να δημιουργήσουν διχόνοια μεταξύ των πολιτών», τόνισε ο κος Βογιατζής.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.