, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έχει aids ο 11χρονος Ρώσος;

11xronos

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη το γεγονός ότι ο άτυχος 11χρονος από τη Ρωσία, που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από τον 20χρονο Ολλανδό, είναι φορέας του AIDS.

Το άκουσμα της είδησης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο νησί, οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, οι αστυνομικοί, αλλά και υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 11χρονος ήρθαν σε επαφή μαζί του όταν αιμορραγούσε, σε πολλές περιπτώσεις με γυμνά χέρια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων φορέας είναι και η μητέρα του αγοριού, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Την ίδια ώρα ο άτυχος 11χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετά την ολοκλήρωση της λεπτής νέας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε από τους ειδικούς του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων που του προκάλεσε στο νωτιαίο μυελό με μαχαίρι ο Ολλανδός ανιματέρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.