, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αίσιο τέλος για τη δημοπρασία στην καθαριότητα του δήμου Θερμαϊκού

dimarxeio_thermaikoy_01

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά τελικά κατατέθηκαν οι φάκελοι ενδιαφέροντος στη δημοπρασία για την παραχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού σε ιδιώτη.

Σε επικοινωνία που είχε η «Κ» με το δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή, έγινε γνωστό πως ο ίδιος ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου η τρίτη προσπάθει8α δημοπρασίας να έχει αίσιο τέλος. «Την πρώτη φορά είχαμε την απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, ενώ τη δεύτερη αντιδρώντες υπάλληλοι του δήμου χτύπησαν έναν από τους ενδιαφερόμενους και για αυτό το λόγο σήμερα υπήρχε παρουσία της αστυνομίας. Υπήρχαν και άνθρωποι που αντιδρούσαν αλλά η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κανονικά», επισήμανε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Όπως επισήμανε ο ίδιος μάλιστα, μπορεί η καθαριότητα να παραχωρείται σε ιδιώτες, γιατί όπως λέει ο δήμαρχος Θερμαϊκού η περιοχή έχει τουρισμό και πρέπει να είναι καθαρή, ωστόσο προσλήψεις εργαζόμενων θα γίνουν με κριτήρια εντοπιότητας.

Να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα θα γνωστοποιηθούν τα αποτέλέσματα της δημοπρασίας.

Λ. Ζαβ.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.