, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αιχμές των συνδικαλιστών αστυνομικών στην ηγεσία της ΕΛΑΣ μετά την τραγωδία στον Εύοσμο!

spiti-evosmos-tragodiaΝα τηρούνται αυστηρά από εδώ και πέρα οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στην ΕΛΑΣ ζητά με ανακοίνωση της η ΠΟΑΣΥ με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου της επτάχρονης στον Εύοσμο, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.
Αναλυτικά:
Με αφορμή το χθεσινό ειδεχθές συμβάν της παιδοκτονίας με δράστη αστυνομικό, εκφράζουμε την οδύνη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του άτυχου παιδιού, που δυστυχώς έφερε στην επιφάνεια με τον πιο τραγικό τρόπο ένα μείζον πρόβλημα το οποίο διαχρονικά αποτελούσε ταμπού για την Ηγεσία όταν αναδεικνυόταν από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Επιτέλους, η Ηγεσία οφείλει να εγκύψει στα προβλήματα και να λάβει μέτρα αυστηρής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, όπως προβλέπονται από το σχετικό Π.Δ. και περαιτέρω να ενισχύσει τις υφιστάμενες δομές είτε με τη δημιουργία νέων (Ιατρός Εργασίας) είτε με τη στελέχωσή τους με το αναγκαίο ιατρικό προσωπικό.
Η επίκληση των όποιων οικονομικών δυσχερειών είναι πλέον ανεπίτρεπτη όταν πρόκειται για την διασφάλιση αυτής της ίδιας της ανθρώπινης ζωής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.