02:00, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση της παραολυμπιονίκη στο DWTS (Βίντεο)

Ηπαραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έκανε μία μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του χορευτικού show του STAR, Dancing With The Stars το βράδυ της Κυριακής, 23 Ιανουαρίου.

Υπό τις οδηγίες της Μαρίνας Λαμπροπούλου χόρεψε σύγχρονο με τη συνοδεία της κριτού του show. Με μουσική υπόκρουση το “Caruso” (Ti voglio bene assai) του Luciano Pavarotti απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου επαινέθηκε όχι μόνο για τις χορευτικές τις ικανότητες, οι οποίες σε έναν  βαθμό – σύμφωνα με την Μαρίνα Λαμπροπούλου – οφείλονται στο ότι έχει μάθει να λειτουργεί με πειθαρχία, αλλά και για τη δύναμη ψυχής, θέλησης και θάρρους που επέδειξε εχθές και επιδεικνύει καθημερινά με τον τρόπο ζωής της.

«Χορέψαμε για καλό σκοπό. Δεν έχει σημασία αν κάναμε κάποια λάθη. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να αντιμετωπίζονται επάξια και  με σεβασμό. Είμαστε επαγγελματίες. Ευχαριστώ πολύ τη Μαρίνα γι’ αυτό που είδε σε μένα», είπε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μετά το τέλος της χορογραφίας, ενώ η δασκάλα και συνοδός της στη σκηνή Μαρίνα Λαμπροπούλου χαρακτήρισε την Αλεξάνδρα «μαχήτρια» και τόνισε πως είναι μάθημα ζωής για εκείνη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μαζί με την Αλεξάνδρα θα φτιάξουν την ομάδα «Δύναμη Ψυχής» με άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

H παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά, συνεχάρη την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και θυμήθηκε την πρώτη ημέρα που την είδε στην ημερίδα για τη γυναικεία ενδυνάμωση που διοργάνωσε το Marie Claire τον περασμένο Οκτώβριο, το “Marie Claire Power Trip”. Όλοι οι κριτές του show ευχαρίστησαν την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου για την εμφάνισή της και υπερτόνισαν τη σημασία της συμπερίληψης και υπενθύμισαν ότι ο χορός είναι για όλους.

Δείτε εδώ την κριτική στη χορογραφία:

Πηγή: marieclaire.gr