, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακαλούνται παιδικές κουνουπιέρες ΙΚΕΑ

ikea
H IKEA παρακαλεί θερμά τους πελάτες που διαθέτουν κουνουπιέρες παιδικών κρεβατιών ή βρεφικής κούνιας ΙΚΕΑ να σταματήσουν την χρήση τους και να τις επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου και θα αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος αγοράς τους. Συγκεκριμένα, οι κουνουπιέρες παιδικών κρεβατιών ή κούνιας που ανακαλούνται είναι οι εξής: LEGENDARISK, MINNEN bed Canopy set, BARNSLIG BOLL, MINNEN Brodyr, HIMMEL, FABLER ,TISSLA και KLÄMMIG.
Η ΙΚΕΑ έχει δεχτεί αναφορές σύμφωνα με τις οποίες το δίχτυ της κουνουπιέρας αποσπάστηκε μετά από τράβηγμα και έπεσε μέσα στην κούνια. Επισημαίνεται σε κάθε περίπτωση ότι δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό ατυχήματος.
Οι συγκεκριμένες κουνουπιέρες ΙΚΕΑ έχουν διατεθεί σε όλες της αγορές που δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ από το 1996.
Σε ανακοίνωση τονίζεται πως: «ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση αλλά η ασφάλεια παραμένει η πρωταρχική προτεραιότητα της ΙΚΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.IKEA.gr ή καλέστε χωρίς χρέωση 801 11 22722».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.