, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακαλούνται σοκολάτες! Βρέθηκαν κομμάτια πλαστικού!

sokolata
Ντόμινο… εξελίξεων στην αγορά!
Η αμερικανική σοκολατοποιία Mars Inc ανακοίνωσε σήμερα μια γιγάντια ανάκληση προϊόντων της, κυρίως τωνMars και Snickers, αλλά και άλλων, αφού βρέθηκαν κομμάτια πλαστικού σ” ένα προϊόν της.
Στη Γερμανία, η ανάκληση αφορά όλες τις μπάρες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mars Γερμανίας.
Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, το οποίο επικαλείται τη θυγατρική της Mars στην Ολλανδία, στη χώρα αυτή πραγματοποιείται επίσης ανάκληση των ίδιων προϊόντων.
«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.
Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω Ίντερνετ.
Στην ανακοίνωση της Mars δεν αναφέρεται ο συνολικός όγκος των προϊόντων που ανακαλούνται ούτε οι οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει η ανάκληση.
Ο όμιλος, ο οποίος είχε ήδη ανακοινώσει ανάκληση προϊόντων του στη Γερμανία και την Ολλανδία, αναφέρει σε νεώτερη ανακοίνωσή του πως ανακαλεί ορισμένα από τα προϊόντα του και στη Γαλλία, στη Βρετανία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.