, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανάκληση μαύρης σοκολάτας από την ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ
CHOKLAD MÖRK 60%

ΙΚΕΑ 2
CHOKLAD MÖRK 70%

Η IKEA ενημερώνει τους πελάτες που έχουν αγοράσει μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 60% και μαύρη σοκολάτα CHOKLAD MÖRK 70%, ότι η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία των προϊόντων. Στα πλαίσια της τήρησης των προτύπων ασφαλείας των τροφίμων, η IKEA ανακαλεί όλα τα σχετικά προϊόντα, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης.
Συγκεκριμένα, η IKEA ανακαλεί όλες τις μαύρες σοκολάτες CHOKLAD MÖRK 60%, 100g και CHOKLAD MÖRK 70%, 100g, λόγω της μη ακριβούς περιγραφής της πιθανής περιεκτικότητας γάλακτος και φουντουκιού στις συσκευασίες.
Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα μπορούν να καταναλωθούν με ασφάλεια απ’ όλους, εκτός από όσους είναι αλλεργικοί στο γάλα ή τα φουντούκια.
Πελάτες που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα ή τα φουντούκια ή δεν είναι βέβαιοι, μπορούν να επιστρέψουν τα προϊόντα αυτά στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ ώστε να τους επιστραφεί το ποσόν της αγοράς.
Δεν είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.ikea.gr ή καλέστε στον αριθμό 801 11 22 72.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.