Ανατράπηκε… λέμβος στη Μηχανιώνα!

Άσχημη κατάληξη φαίνεται να είχε η «βόλτα» που βγήκαν εχθές  τρεις ψαράδες με ψαροκάικο στην περιοχή της Μηχανιώνας.

Τα τρία άτομα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και έκτοτε οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους μέχρι το μεσημέρι οπότε και ειδοποιήθηκε η λιμενική αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λιμενική Αρχή Μηχανιώνας, οι τρεις ψαράδες πήγαιναν για ψάρεμα με το σκάφος «ΒΕΡΟΝΙΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ» και χρησιμοποιούσαν για καθέλκυση – ανέλκυση του σκάφους τις γλίστρες των αλιευτικών καταφυγίων Ν. Μηχανιώνας ή του Αγγελοχωρίου .

Μόλις το λιμενικό ενημερώθηκε πως οι ψαράδες αγνοούνται, άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μηχανιώνας μετέβησαν στο αλιευτικό καταφύγιο Ν. Μηχανιώνας όπου εντόπισαν το όχημα το οποίο μετέφερε το σκάφος, ενώ οι ανωτέρω εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού Αγγελοχωρίου σε απόσταση 20 μέτρων από την ακτή όπου προσπαθούσαν να ανασύρουν προς τη στεριά τη λέμβο, η οποία είχε ανατραπεί.

Οι ψαράδες αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γ.Ν.Θ.» για λήψη περαιτέρω ιατρικής βοήθειας.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας.