, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην δολοφονία της μικρής Άννυ!

annie
Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία πνοή το 4χρονο αγγελλούδι αλλά και την εμπλοκή τρίτου άνδρα στη δολοφονία και τον τεμαχισμό του κοριτσιού, το υπ’ αριθμόν 235/2016 βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, που εκδόθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016.
Στο πρωτοσέλιδο παραπεμπτικό βούλευμα, όπως αναφέρει η ”Espresso”, ξεδιπλώνονται τα φρικτά γεγονότα που συνέβησαν παραμονές του Πάσχα του 2015, με αναλυτικές αναφορές στον τεμαχισμό και στην εξαφάνιση του πτώματος του κοριτσιού.
Οι δικαστές, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, στέλνουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον πατέρα της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακαρτζίρβ (γνωστό ως Σάββα), τον φίλο του Νασίφ Αχμέντοφ( Νικολάι ή Νίκι) και τον άγνωστο άνδρα, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της περιύβρισης νεκρού από κοινού και της οπλοχρησίας.
Σε δίκη παραπέμπεται και η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της ‘Αννυ, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, από την οποία επήλθε θάνατος, ωστόσο οι δικαστές κρίνουν ότι η κατηγορούμενη δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στην κόρη της. Για ψευδορκία παραπέμπεται ο 60χρονος φίλος του ζευγαριού, που φέρεται ότι κατά καιρούς τους φιλοξενούσε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή.
“Προσδιορίστηκαν αντίστοιχοι γενετικοί τύποι που δηλώνουν παρουσία γενετικών στοιχείων άνω του ενός ατόμου”, αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα σχετικά με το άγνωστο πρόσωπο, το DNA του οποίου είχε βρεθεί σε κηλίδα αίματος πάνω στο σοβατεπί και δίπλα ακριβώς στο στρώμα όπου κοιμόταν η άτυχη ‘Αννυ.
Την ίδια ώρα τα στοιχεία της δικογραφίας καθώς και η κατάθεση του μάρτυρα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την παρουσία του 30χρονου Βούλγαρου φίλου του πατέρα την επίμαχη ημέρα στο διαμέρισμα της φρίκης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μάρτυρας κατέθεσε ότι το επίμαχο βράδυ της κόλασης για τη μικρή ‘Aννυ, ο Νικολάι μετέβη στη Μιχαήλ Βόδα έπειτα από τηλεφώνημα του Σάββα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.